El tribunal encarregat de gestionar la borsa de treball de mestra d’educació infantil i direcció de l’Escola Bressol Municipal La Pitota, presidit per la tècnica del Consorci del Lluçanès, ha donat a conèixer els resultats finals que nombren a Mercè Riera Camps com a nova directora del centre escolar municipal. Riera ha obtingut la puntuació més alta, un 12’17, i s’incorporarà a la direcció de l’Escola el proper dimarts 6 d’octubre.

El procés, iniciat el passat 30 de juliol amb la publicació de la convocatòria pública, va començar amb 47 persones interessades de les que se’n van excloure totes aquelles que no reunien els requisits i en l’examen van participar-hi 22 persones.

D’aquestes, les que van obtenir 5 o més punts, són les 13 que han participat en el procés final de la borsa.

La regidora d’Educació, Iolanda Roset, amb la nova directora de l’Escola bressol municipal, Mercè Riera

Iolanda Roset, regidora d’Educació, s’ha mostrat molt satisfeta per l’elecció final i recorda que l’Escola Bressol municipal mantindrà la matrícula oberta al llarg de tot el curs escolar i que totes les persones interessades en rebre aquest servei poden dirigir-se a l’Ajuntamentper obtenir més informació. A més, ha explicat que properament se celebrarà una reunió informativa amb totes les famílies usuàries.

El procés d’oferta pública, del que en podeu obtenir més informació aquí, ha estat presidit per una tècnica del Consorci del Lluçanès, com s’esmentava anteriorment, i també hi han format part les tècniques de l’Ajuntament de PratsAnna Clària i Sara Blanqué com a vocals i Irene Palou com a secretària.