Des d’avui i fins el proper dilluns, 26 d’octubre, totes les persones físiques i jurídiques que vulguin presentar al·legacions al cens per a les properes eleccions agràries del 26 de novembre, podran fer-ho a través de les Oficines municipals de l’Ajuntament en horari d’oficina.

Totes les persones interessades podran consultar si les seves dades són correctes al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i via web a la pàgina del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) que es pot consultar aquí.

Revisió del cens electoral per a les properes eleccions agràries

Tal i com s’informa des de la Generalitat, aquest cens està dividit en dos apartats: En un hi figuren les persones físiques que tenen dret a vot en les eleccions i en l’altre, les persones jurídiques i els seus representants que són els que podran exercir aquest dret.

Les al·legacions a aquest cens provisional es tramitaran on line des del Consistori, d’acord amb el que regula l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment comú.