Gràcies pel vostre coratge

Malgrat la repressió i la violència de l’Estat Espanyol, 1.444 veïns de Prats de Lluçanès vàrem participar en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del passat 1 d’octubre. A tots ells i a tothom que va col•laborar per fer-ho possible, des del Partit Demòcrata de Prats de Lluçanès volem agrair-vos la mobilització cívica i pacífica que vàreu demostrar en tot moment. Ens podem sentir molt orgullosos del nostre poble.

Nous canvis als carrers: demanem sentit comú. Els veïns de Prats hem pogut comprovar que l’equip de govern ha tirat endavant unes modificacions importants que afecten la mobilitat dels carrers del poble. Des del Partit Demòcrata hem estat molt crítics en les maneres d’aplicar aquests canvis, perquè considerem que el nou Pla de mobilitat ha estat fet i pensat seguint patrons de ciutat i no per les necessitats d’un poble com el nostre.

Dir-vos que en les properes setmanes hi ha previstes més d’aquestes suposades millores a altres zones del poble. Ho hem dit i ho repetim: hi ha carrers que necessiten petits canvis i retocs evidents, però el què no ens sembla bé és que a cada nova decisió ens compliquin més les coses.

Cal que qualsevol resolució que prengui l’equip de govern compti amb la complicitat del veïnat, amb l’aval del màxim nombre de regidors de l’Ajuntament, amb el suport dels tècnics, etc. En definitiva, que s’imposi el sentit comú a la circulació dels nostres carrers.