Prats de Lluçanès acull un any més la Festa d’Homenatge a la Gent Gran aquestdiumenge 4 d’octubre. Organitzada des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament, gestionada per Anna Plans, ha comptat amb un gran nombre d’assistents.

Emili Ballús, Maria Bartrons, Creu Sala i Jordi Rodellas encapçalen l’ofrena conjunta durant la Missa de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran

La jornada ha començat amb el Canticòrum a la Missa celebrada a l’Església Parroquial i que ha estat cantada per la Coral Sant Jordi de Prats. L’ofrena, portada a terme de forma conjunta pel jovent i la gent gran del poble, ha estat encapçalada per Maria Bartrons i Jordi Rodellas, pubilla i hereu de Prats, acompanyats per Creu SalaEmili BallúsMontserrat PerarnauAina BruchJordi BruchCarla MillEloi MillBruna Navarro i Marta Navarro.

Seguidament, el Pavelló ha acollit el dinar en què hi han assistit unes 200 persones i que ha estat servit per pubilles, hereus i jovent del poble i del que la regidora d’Acció SocialAnna Plans, ha estat l’encarregada de fer-ne el brindis. Aquí, s’han proclamat Francisca Daina iIsidre Muntadas, de 95 i 89 anys respectivament, pubilla i hereu d’aquesta celebració per ser les dues persones més grans d’edat participants a la festa i que no n’havien estat nombrats anteriorment. Una proclama que enguany arriba a la seva tercera edició.

La regidora d’Acció Social, Anna Plans, durant el brindis del dinar al Pavelló

Un cop acabat l’àpat, que ha estat gratuït pels majors de 65 anys residents al municipi, ha començat el concert amb la Coral Tastet de Gospel de Taradell, participant a la segona edició del programa de TV3, Oh Happy Day!, i que ha ofert un repertori de temes gospel tradicionals i contemporanis americans cantats a quatre veus.

Un dels moments més emotius viscuts al recinte ha estat la cançó dedicada a Manel Girvent, que fou regidor de l’Ajuntament d’Esports, Joventut i Lleure entre el 1983 i el 1995, i que ha mort la matinada del passat dissabte, 3 d’octubre, als 66 anys d’edat.

El Grup Tastet de Gospel durant la seva actuació a la Festa d’Homenatge a la Gent Gran

Cal recordar que des del passat dilluns 28 de setembre i fins el proper dimecres 7 d’octubre, la Sala Cal Bach acull una mostra de labors i treballs manuals realitzats pels usuaris del Centre de Dia Bonasort de Prats.