L’Escola Municipal de Música Josep Cirera i Armengol obre el període d’inscripcions des d’aquest dilluns, 6 de juny, fins el proper dijous, 23 de juny.

Tot i que les inscripcions seguiran obertes la resta del curs escolar 2016-2017, la directora del centreLaia Pujol, explica que durant aquestes dates és quan es pot assegurar que els alumnes que s’inscriguin podran tenir una plaça en la modalitat escollida, fet que no es podrà garantir fora d’aquest plaç.

Així, l’escola de música ofereix les següents modalitats:

  • Classes de sensibilització musical dels 3 als 5 anys per 25’30 euros al mes.
  • Llenguatge musical i coral des dels 6 anys des de 36’30 euros al mes.
  • Combo i orquestra des de 15 euros al mes.
  • Instruments: Acordió, baix, bateria, clarinet, guitarra acústica o elèctrica, piano clàssic o modern, saxo, trompeta, violí i viola des de 35 euros al mes.
  • Banda a un preu gratuït.

Qui vulgui realitzar les inscripcions d’una manera més còmode es pot descarregar el document en aquest enllaç i portar-lo degudament omplert a l’Ajuntament o a l’Escola de Música en horari d’obertura o enviar-lo escanejat per correu electrònic aescolademusica@pratsdellucanes.cat.

Per a més informació podeu trucar al 618 652 18793 856 07 88, escriure aescolademusica@pratsdellucanes.cat o venir a les Oficines municipals en horari d’atenció al públic.