L’accés a les pistes de tennis i pàdel de la zona esportiva de Prats de Lluçanès estaran regulades per un doble sistema d’accés automatitzat a partir del proper dilluns, 6 de juny, i en què es podran reservar les pistes a través del portal tennis.pratsdellucanes.cat seguint el model que es pot seguir des de fa més d’un any amb la pista de pàdel municipal i al que es pot accedir a través de padel.pratsdellucanes.cat.

El sistema per a efectuar les reserves és el mateix que se segueix per sol·licitar la pista de pàdel. La diferència és que en el moment de tramitar la reserva l’usuari haurà d’escollir si vol reservar la pista de pàdel o una de les tres pistes de tennis de la zona esportiva.

Totes les persones que vulguin reservar, ja sigui per jugar a pàdel o tennis, podran fer-ho per jugar entre les 6 del matí i les 2 de la matinada i a diferència del pàdel, en què la reserva de la pista és per una hora de durada, per jugar a tennis la reserva servirà per franges d’una hora i mitja.

El preu per jugar a tennis variarà en funció de si s’és soci o no del Club Tennis Prats. Tots aquells que siguin socis podran reservar pista per 2 euros, mentre que els no socis podran fer-ho a 8 euros. El preu per a la pista de pàdel es manté, sent de 8 euros mentre hi hagi llum de dia o de 10 euros amb enllumenat nocturn.

Segons s’ha explicat des de la regidoria d’esports, amb Blanca López com a tècnica i encapçalada per l’alcalde Isaac Peraire, tots els usuaris hauran d’entrar el codi de 13 dígits que es rep en el moment d’efectuar la reserva en el nou control d’accés que s’ha instal·lat a la porta que dóna a l’antiga carretera de Gironella o bé passar-hi la targeta d’usuari, com ja es feia fins ara a la zona d’accés de la pista de pàdel.

Un cop passat aquest primer punt d’accés l’usuari, jugui a tennis o pàdel, haurà de tornar a entrar el codi o passar la targeta al control instal·lat a la porta de la pista de pàdel.

En cas que la reserva sigui per la pista de pàdel la porta d’aquesta pista s’obrirà automàticament, com fins ara. Per contra, si la reserva és per una de les pistes de tennis els usuaris hauran de prémer un botó ubicat a la porta d’accés a les diverses pistes. Cal remarcar que la pista de tennis només s’obrirà en cas que s’hagi indicat el codi d’accés en els dos punts d’accés, tant el de la porta principal com el de la porta de la pista de pàdel.

Des de l’Ajuntament es recorda que tothom qui estigui interessat en adquirir la targeta per gaudir d’un accés més còmode a les pistes de pàdel i de tennis, evitant haver d’entrar el codi de 13 dígits, podrà comprar-la a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès per 5 euros.

Per a més informació podeu dirigir-vos a les Oficines municipals o trucar al 93 856 01 00.