El passat divendres, 30 d’octubre, l’alumnat i professorat de l’Escola Lluçanès, acompanyats per una quarantena d’avis i àvies dels escolars del centre i gent gran usuària de l’Espai social, han participat en una caminada conjunta per visitar i conèixer la història de tres fonts de l’entorn de Prats: Font Guillera, la Font del Marçal i la Font de les Coves.

Parada a la Font de les Coves durant el Passegem junts

Passegem junts, que ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consorci del Lluçanès, membres de la plataforma Lluçanès Viu i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, ha sigut un èxit de participació, segons s’informa des de l’equip directiu de l’Escola qui vol agrair a tothom que ho ha fet possible.

A llarg de la caminada, s’han pogut compartir vivències, valors, jocs i experiències entre infants i gent gran.

La sortida ha comptat amb tres rutes diferents segons nivells de dificultat, així, la gent gran ha pogut escollir entre el recorregut que considerava més adient.

Esmorzar a la Font de les Coves, gentilesa de l’Ajuntament de Prats

Al voltant del migdia, s’ha gaudit d’un esmorzar de coca, xocolata i begudes a la Font de les Coves gentilesa de l’Ajuntament, i tot seguit s’ha tornat conjuntament cap a l’Escola públicadel poble.

Membres de la plataforma Lluçanès Viu han participat al Passegem junts

La ruta forma part d’un seguit d’activitats relacionades amb la protecció i el manteniment del nostre patrimoni, i en especial, de les fonts de Prats que portarà a l’alumnat de l’Escola Lluçanès a realitzar un treball d’investigació, anàlisi, reflexió i conservació de fonts pròximes al nostre entorn.