Són nens i nenes de cicle superior de les escoles FEDAC Prats, Escola Lluçanès i Escola Terra Nostra (respectivament) que durant tot el curs han treballat en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona i coordinat pel Consorci del Lluçanès. Gràcies a aquest projecte han pogut conèixer i realitzar tots els processos reals de creació d’una cooperativa: redacció d’estatuts, sol·licitud del CIF, definició d’una imatge corporativa, estudi de mercat, elecció i producció del producte, etc. A més han comptat amb el suport i expertesa de professionals del Lluçanès que en cada un dels passos més important del projecte els han dinamitzat un taller a la seva aula. Hi han participat: Ateneus cooperatius, Adrià Davins, Marc Sangrà, Cantiilafont, Consorci del Lluçanès, Ramon Berengueres.

Durant el procés han treballat els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria: treball en equip, flexibilitat, presa de decisions, perseverança, responsabilitat, cooperació, solidaritat, creativitat…

Diumenge 20 de maig, durant el matí, vendran els productes que han creat a les cooperatives al mercat de Prats de Lluçanès i dels beneficis de la venda, les cooperatives en destinaran un mínim d’un 10% a causes socials i benèfiques.

Des del Consorci volem animar a tota la població del Lluçanès a visitar el mercat i comprar-ne algun dels seus productes. N’hi ha per tots els gustos!

 

Notícia publicada al web del Consorci del Lluçanès