L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha revalidat el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

Prats ha assolit aquest any un 92% de compliment dels índexs que es valoren,  augmentant sis punts percentuals el resultat de l’any passat. D’aquesta manera s’han obtingut 48 dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Una de les novetats d’aquest any és que només s’han donat per complerts els indicadors quan la informació es troba totalment actualitzada, és vigent i és de fàcil accés: és a dir, que l’espai on apareix està ben anomenat i encaminat correctament.

La regidora de Comunicació i Societat de la Informació, Anna Plans, acompanyada de l’alcalde de Prats, Isaac Peraire, va recollir el guardó a l’acte de lliurament que va tenir lloc aquest dimecres 13 de març al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i, des d’aquest any, també diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica una informació que facilita saber qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, entre altres aspectes.