Vols estar al dia de totes les novetats del poble i de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i comunicar incidències o assumptes urgents?

A partir d’avui et serà molt més fàcil ja que l’Ajuntament de Prats incorpora una nova via de comunicació ràpida, gratuïta, eficaç i a l’abast de la majoria de la població. Es tracta del nou canal de WhatsApp de l’Ajuntament.

Mitjançant aquest nou mitjà de comunicació es compartiran continguts de qualitat sobre l’actualitat municipal, notícies, alertes d’última hora i altres informacions de caire prioritari. També s’enviaran informacions sobre les activitats (cursos, tallers, xerrades…) que s’organitzin des del consistori.

El regidor de Comunicació, Isaac Romero, remarca que el nou mitjà acosta més l’Ajuntament amb la gent del poble, i es reforça la interacció entre l’administració i els habitants del municipi. En aquest sentit, Isaac Romero ha explicat que se seguirà treballant per proporcionar una informació de més qualitat des dels canals institucionals i, sobretot, tenint en compte l’escolta dels habitants del municipi que també podran comunicar incidències o assumptes urgents mitjançant aquest nou canal de comunicació que garanteix més immediatesa.

Cal destacar que no es tracta d’un grup tradicional de WhatsApp, ja que els diferents usuaris no tenen coneixement de la resta de persones que estan apuntades a la llista de difusió, i per tant no és possible el creuament de missatges amb d’altres usuaris. Amb la qual cosa compleix tots els requisits de protecció de dades.

El nou mitjà comunicatiu permetrà que les persones que ho desitgin puguin comunicar incidències i avisos de forma directa amb l’Ajuntament, per donar una solució més ràpida i àgil als pradencs i pradenques, i substituirà l’aplicació per a dispositius digitals existent fins ara ja que ha quedat obsoleta i que ha patit una forta davallada de persones que l’utilitzaven en els últims mesos arribant als pocs més de 40 persones usuàries inscrites.

Pots entrar en aquest enllaç per unir-te al WhatsApp municipal, estar al dia i dir la teva.