S’activa Prats Sofà, la iniciativa promoguda per les regidories de Cultura i Comunicació, amb Jordi Batriu i Isaac Romero, que té l’objectiu de donar la volta a la rutina durant l’episodi de confinament pel coronavirus.

Per això, l’Ajuntament posa a disposició el seu canal youtube perquè la gent que s’animi pugui oferir tallers, concerts o activitats per la resta de pradencs i pradenques que podran seguir-ho des de casa. Així, se seguirà fomentant el teixit social tan ric a Prats de Lluçanès però de forma telemàtica degut a la crisi sanitària que s’està vivint.

 

Primeres propostes programades
  • Dilluns 23 de març. Posa’t en forma amb Cris Sellas.
  • Dimarts 24 de març. Dance Kids amb Núria i Mariona.
  • Dimecres 25 de març. Concert de Vicki Casas.
  • Dijous 26 de març. Ioga integral amb Judit Icart.
Com funciona Prats Sofà?

Cada dia a les 6 de la tarda una persona del poble o agent organitzarà una activitat que es podrà seguir des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Prats. Abans de programar-la, però, el servei informàtic es connectarà telemàticament amb la persona que vulgui oferir la sessió per assegurar que la connexió és adient i perquè es garanteixin tots els requisits. Quan tot estigui llest es difondrà l’activitat d’aquell dia a través dels canals habituals de l’Ajuntament, com el whatsapp municipal al telèfon 661 545 638, i a les 6 començarà l’activitat que tothom podrà veure i practicar des de casa seva. 

 

Com hi puc participar?

Vols mostrar a la resta de persones alguna de les teves especialitats? Envia un correu electrònic a comunicacio@pratsdellucanes.cat  amb les teves dades de contacte i l’activitat que proposes.

Les sessions seran molt variades, es podran retransmetre concerts, tallers de cuina, activitats físiques, dibuix, pintura, manualitats i més. S’allargaran durant l’episodi de coronavirus, quedaran enregistrades i es podran recuperar sempre que es vulgui.