L’Ajuntament de Prats de Lluçanès torna a organitzar per aquesta tardor el CulturaMent, el projecte que vol ajudar a millorar la salut mental de la gent gran i els familiars i persones que en tenen cura a través de tallers d’expressió i moviment.

La proposta arriba a la seva segona edició després de la prova pilot de l’any passat i consta de 8 sessions gratuïtes que es duran a terme entre el 20 d’octubre i el 15 de desembre al centre de dia SAIAR Bonasort, de les 10 del matí a les 12 del migdia.

Les sessions estaran coordinades per l’EMAL i impartides per Raúl Rodríguez, Maria Ballús i Ivan Otaola. En aquests tallers es treballarà amb eines artístiques i culturals per aconseguir una millora del vincle i de la comunicació entre les persones cuidades i cuidadores.

Les inscripcions s’han de realitzar al Centre de Dia SAIAR Bonasort.

El CulturaMent és un projecte que s’impulsa des de les àrees de Cultura i Benestar de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, el Consorci del Lluçanès, l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL), el centre de dia SAIAR Bonasort i la Diputació de Barcelona.