L’alcalde, Isaac Peraire, i la directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Marta Lacambra, han signat el contracte en què la propietat on s’ubiquen la Biblioteca Municipal i l’antic Club de Jubilats passa a pertànyer a l’Ajuntament.

Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, i l’alcalde, Isaac Peraire, en el moment de la signatura

Per fer efectiu aquest acord, iniciat en l’anterior legislatura, faltava que la propietat fes la segregació de l’immoble i l’Ajuntament fes els estudis tècnics i tràmits pertinents.

Peraire, que ha volgut convidar l’anterior batlle, Lluís Vila, que va ser qui va iniciar els tràmits, ha explicat que aquesta operació s’ha pogut finançar gràcies als 100.000 euros de fons públic rebuts per part de la Diputació de Barcelona, segons l’acord lligat per l’anterior equip de govern.

Edifici de la Biblioteca i l’antic Club de Jubilats que passa a ser de propietat municipal

Ara, el consistori, farà l’informe per adequar l’espai i fer-ne ús el més aviat possible. Unes actuacions previstes en els pressupostos del proper exercici de l’any 2016 i en què es destina una partida per a l’arranjament d’aquest nou espai municipal.

D’esquerra a dreta, Lluís Vila, anterior batlle de Prats de Lluçanès; Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya-La Pedra; i l’alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire.