Prats de Lluçanès renova l’aposta pel projecte “Tardes del Món”, un cicle d’activitats sobre diferents contes tradicionals d’arreu del món per fomentar la interculturalitat i mostrar la diversitat cultural del municipi.

La iniciativa s’organitza des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, i es desenvolupa amb la col·laboració de Gaudir d’Art, amb persones que viuen al municipi, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Enguany, l’Ajuntament ha decidit repetir la iniciativa estrenada l’any passat per la bona rebuda que va tenir. La regidora d’Acció Social, Montse Juvanteny, explica que la proposta “és una manera de seguir posant en valor la diversitat social de Prats de Lluçanès”. La regidora valora que l’experiència “fomenta la convivència entre el veïnatge i la integració de les persones nouvingudes al nostre poble”.

El projecte preveu quatre sessions. La primera es farà el pròxim dijous, 22 de desembre, a les 4 de la tarda a l’Espai, i consistirà en la presentació d’un conte de Cuba: “El Güije de la charca”, a càrrec de Rachel Pérez. La resta d’obres sobre Colòmbia, Senegal i també Cuba es presentaran en el marc del “Juguem a Prats”, entre els dies 27, 28 i 29 de desembre.

Les places per a la primera activitat (22 de desembre) són limitades i cal inscripció prèvia al correu electrònic acciosocial@pratsdellucanes.cat, al telèfon 938560100 o a la següent web.