El diumenge 23 de desembre, la Sala Cal Bach acollirà una subhasta de quadres procedents de diverses edicions del Concurs de Pintura Ràpida de la Festa Major de Sant Vicenç.

Es subhastaran un total de 53 quadres, propietat de l’Ajuntament. La subhasta començarà a 2/4 de 8 del vespre.

Amb l’objectiu de donar a conèixer les obres als futurs compradors, les obres ja estan exposades a la sala de Cal Bach amb els preus de sortida i es podran veure fins el diumenge 23 de desembre, en horari d’oficina: de dilluns a divendres de 8h a 15h, dimecres de 8h a 19h i dissabtes i diumenges de 10h a 14h.

Pel que fa els preus de sortida dels quadres es dividiran en les següents categories: 1a categoria: preu de sortida 60€, 2a categoria: preu de sortida 40€, 3a categoria: preu de sortida 20€. El preu de les obres subhastades pujarà en escala de 5€.

Durant els dies que dura la exposició i el mateix dia de la subhasta, es duran a terme les inscripcions i identificació dels futurs compradors i participants a la subhasta. Les inscripcions seran totalment gratuïtes. En el moment de realitzar aquesta tasca, es facilitarà un número identificatiu. Ex. Joaquim Vila – COM 001 / 002 / 003 …

Un cop finalitzada la subhasta s’haurà de fer efectiu el pagament del quadre. Una vegada formalitzat el pagament el comprador podrà endur-se l’obra.

Consulta les bases completes