Els Reis d’Orient ho tenen tot a punt per repartir il·lusió a totes les cases de Prats de Lluçanès durant la nit més màgica de l’any. El poble es prepara per rebre la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar a bord de les seves carrosses i en companyia dels seus patges, aquest dijous, 5 de gener.

Com és habitual, la comitiva reial arribarà pel cantó de Lurdes, a partir de les 6 de la tarda i s’iniciarà una cavalcada pels carrers més cèntrics del municipi fins a arribar a l’Església de Sant Vicenç, on els tres reis dipositaran l’or, l’encens i la mirra.

Després, aniran a la Plaça Nova i s’enfilaran al balcó per dirigir-se als veïns i veïnes de Prats de Lluçanès i expressar-los el seu missatge d’amor i solidaritat. Seguidament, tots els infants que ho desitgin podran pujar a les carrosses que hi haurà estacionades a la plaça per demanar els seus desitjos a Ses Majestats.

Es recomana als més petits guarnir els balcons amb canyes per indicar als Reis d’Orient on han de deixar els regals. També s’anima a dur fanalets durant la cavalcada per il·luminar-los el camí i donar-los una benvinguda càlida. Els llums es poden adquirir a Cal Lila, al Patufet i a l’Estanc.

Ben entrada la nit i per celebrar l’arribada dels Reis, s’ha organitzat la “Discomòbil Reial” a la sala polivalent, amb música i bon ambient. L’entrada té un cost de 5 euros i les portes de l’espai s’obriran a partir de 2/4 d’1 de la nit.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès agraeix el treball i la disposició de la Comissió de Reis i de desenes de persones voluntàries que fan possible la nit més màgica de l’any al poble.