Un cop rebudes i analitzades les diverses propostes d’entitats i de la ciutadania sobre els usos que ha de tenir i com ha de ser el nou Teatre Orient, dimecres vinent, dia 16 de desembre, a les 8 del vespre es convoca als pradencs i pradenques a una sessió telemàtica, d’una hora de durada, en què es farà el retorn del procés participatiu iniciat el passat mes de març.

En la sessió es presentaran els resultats fruit d’una vintena de propostes fetes arribar al llarg de dos mesos sobre la fisonomia del teatre, els usos que ha de tenir i els aspectes tècnics a tenir en compte. L’alcalde Jordi Bruch exposa que en aquesta fase de retorn hi està tothom convidat per poder parlar sobre els aspectes que s’han presentat en la primera fase i que seran degudament presentats. Per participar-hi només cal escriure a participacio@pratsdellucanes.cat i es facilitarà l’enllaç zoom per accedir-hi.

Fruit d’aquesta segona sessió participativa, Trazia, l’empresa guanyadora del projecte de rehabilitació del Teatre Orient redactarà l’avantprojecte del que ha de ser el nou teatre de Prats. Un equipament que formarà part d’una illa cultural al mig del poble i que ha d’ajudar a reactivar l’activitat cultural i associativa de la capital del Lluçanès.