Guernica de Moià (Fou baixat i estripat en menys de 3 dies per milícies feixistes) Font : Twitter

INHABILITACIÓ DEL MH PRESIDENT QUIM TORRA

 El passat 29 de setembre es va inhabilitar el MH President de Catalunya Quim Torra.  Aquesta mal anomenada democràcia espanyola el va deixar sense el seu càrrec al capdavant de la Generalitat de Catalunya, per haver deixat una pancarta al balcó.

On és la llibertat d’expressió amb què tothom s’omple la boca a les espanyes? I aquí,  des del RAP, ens preguntem: Què més ha de passar perquè els partits independentistes es posin d’acord amb una estratègia comuna cap a la independència?

COMMEMOREM L’1 D’OCTUBRE

El dia 1 d’Octubre es va  “commemorar” el tercer aniversari d’una victòria democràtica de tots els catalans que vàrem participar en el referèndum, on volíem i vàrem VOTAR, malgrat tots els impediments d’un estat espanyol repressor. No oblidarem mai aquesta data per la crueltat que ens va fer viure una policia espanyola que va venir a colpejar-nos sense pietat.

Font: @pluda17

 #NOENPASSEMNIUNA

No fa ni una setmana vàrem tenir un nou cas de violència grupal contra una noia. No podem normalitzar, ni consentir, ni deixar de mostrar el nostra rebuig contra tota violència envers les dones. I menys a casa nostra. #noenpassemniuna