Des del passat 7 de juliol ja està en marxa una nova edició del Voluntariat Jove a Prats de Lluçanès. Enguany des de l’àrea d’Educació s’ha plantejat una programació molt variada amb activitats ambientals, esportives, culturals i artístiques.

I com a novetat, els joves que hi participen han preparat la primera edició del Concurs Instagram del Voluntariat Jove al compte d’Instagram @pratsjove que comença aquest divendres 10 de juliol i finalitzarà el 31 de juliol, coincidint amb la cloenda del Voluntariat.

El Concurs consistirà en la publicació d’enigmes al compte d’Instgram @pratsjove. Aquests enigmes seran fotografies detall d’espais patrimonials del poble. Totes les persones que comentin els enigmes i responguin i ubiquin correctament la fotografia proposada entraran a formar part del concurs. Entre totes les persones guanyadores es farà un sorteig per acabar escollint el guanyador.

El premi consistirà en un val de compra per valor de 20€ en algun dels establiments de la Unió de Botiguers de Prats de Lluçanès.

Consulta les bases completes aquí.