El secretari de Medi Ambient i SostenibilitatJosep Enric Llebot, ha lliurat aquestdissabte, 28 de novembre, Dia Mundial del Medi Ambient, el Premi Escola Verda a l’Escola Lluçanès pel projecte Volem ser consumidors responsables a l’Auditori del Cosmocaixa de Barcelona.

Alumnes, professorat i representats de l’AMPA de l’Escola Lluçanès a la recollida del premi

El premi, consistent en 1.000 euros i un diploma, reconeix l’actuació singular directament vinculada al consum responsable de l’Escola Lluçanès en un projecte en què s’hi han treballat els requisits necessaris per tal que la ciutadania tingui un paper més rellevant per afavorir la sostenibilitat.

Alumnes, professorat i representats de l’AMPA de l’Escola Lluçanès a la recollida del premi

Amb l’Actuació vinculada al consum responsable com a tema central, és la cinquena vegada que es convoca aquest premi. Prèviament, s’ha lliurat el 2009, el 2010, el 2012 i el 2014.

En l’acte d’entrega del guardó a l’Escola pública de Prats, en què hi han assistit alumnes, professorat i representats de l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes (AMPA) de l’Escola, també s’han lliurat els Distintius d’Escola Verda a 70 centres educatius de tot Catalunya.

Al programa Escoles Verdes, que va néixer el curs 1998-99 com un compromís del Govern de la Generalitat per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volien innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives per afrontar, des de l’ensenyament, els nous reptes i valors de la sostenibilitat, hi ha 587 centres adherits actualment.

Acte d’entrega del Premi Escoles Verdes a l’Auditori del Cosmocaixa de Barcelona

Des de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès es felicita a l’alumnat, professorat i a totes les persones implicades en el projecte de l’Escola Lluçanès premiat i en què es treballa de forma responsable un aspecte cada cop més important com és la sostenibilitat.