La Gatzara, l’assemblea de joves de Prats de Lluçanès, juntament amb la tècnica de joventutEmma Ribera, i la regidora, Anna Plans, han preparat un cap de setmana ple d’activitats per a joves que tindrà lloc entre el divendres, 29 d’abril, i diumenge, 1 de maig.

Ribera ha dit que la iniciativa l’ha encapçalat el grup de joves i que des de la regidoria se’ls ha assessorat quan ha calgut i el mateix jovent s’ha encarregat de dissenyar els cartells i difondre la seva programació per obtenir el major ressò possible.

Una de les reunions prèvies entre La Gatzara, Casal del Jovent i Ajuntament per preparar el Cap de Setmana Jove a Prats de Lluçanès

Així, el proper divendres a les 8 del vespre, el cap de setmana jove s’iniciarà amb un concurs de tapes als Jardins de Cal Bach en què tothom està convidat a fer una tapa i degustar-les. La més bona guanyarà un dinar al restaurant Cal Quico i la més original, un lot de productes del supermercat Spar de Prats.

Tot seguit, i per amb un preu de 4 euros, s’oferirà un tast de cerveses de Rocamentidera iGuillem de Berguedà al mateix lloc.

El dissabte, 30 d’abril, s’encetaran els actes a les 11 del matí al Passeig del Lluçanès amb una “gimcana guarra” en què es recomana portar roba còmoda que es pugui embrutar molt. Ja a les 6 de la tarda es començarà el Correbars “A Prats birres i gats” que recorrerà els bars del poble i que tindrà el tret de sortida a la plaça de l’Església. Un correbars que comptarà amb l’acompanyament musical de Batuka l’Olla.

Després se seguirà amb un sopar jove als Jardins de Cal Bach que estarà amenitzat per la música en directe dels pradenc Roger Subirà Poco i Mar Pujol.

Com s’informa des de la regidoria, la venda de tiquets pel correbars només s’efectuarà a majors de 18 anys. Aquests es podran comprar al Casal del Jovent o el mateix dissabte a davant de l’Ajuntament a partir de dos quarts de 6 de la tarda a un preu de 10 euros.

Per altra banda, qui vulgui assistir al sopar podrà comprar els tiquets per 4 euros i qui vulgui participar en ambdues activitats obtindrà descompte i podrà recórrer els bars i sopar per 12 euros, tal i com s’ha explicat des de La Gatzara.

El punt i final del dissabte tindrà lloc a les 11 de la nit a la Sala Polivalent amb un concert gratuït amb GreskaInsershow i discomòbil amb Dj Cruz.

El cap de setmana jove acabarà amb el joc de rol El llop que tindrà lloc a Cal Bach a les 6 de la tarda del diumenge, 1 de maig, i que estarà acompanyat per un berenar de coca amb xocolata per a tothom.