Font: @Pratsinfo

8M – DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

Hem tornat a passar un 8M. L’hem gaudit i hi hem participat, cadascuna, dins les nostres possibilitats.

La pregunta que més hem sentit de les nostres companyes, filles i mares, és: com és que encara estem així?

El masclisme NO està eradicat, per això ens calen, per desgràcia nostra, molts 8M. No podem abaixar la guàrdia. Hi ha masclismes difícils de percebre.

Ara i sempre, VISCA, VISCA, VISCA LA LLUITA FEMINISTA!!!

CA L’ANDREUET I LES NOSTRES REFLEXIONS

Fa mesos que des del RAP demanem informació a l’equip de govern respecte de les intervencions a Ca l’Andreuet. Intentarem explicar de nou perquè veiem contradiccions i problemàtiques en aquesta intervenció.

En primer lloc, deixar constància que pel RAP, Ca l’Andreuet ja és una propietat municipal, de totes les pradenques i els pradencs, malgrat no vam estar d’acord en el com i quan es va fer la inversió.

En segon lloc, podem tots estendre una mirada a cinc, deu o vint anys vista? Com dèiem, fa setmanes que demanem el projecte de la intervenció que s’està duent a terme. Com a resposta hem rebut unes explicacions del què s’està fent actualment i el cost: una rampa aquí, un escenari allà i un magatzem. La nostra pregunta no va cap aquest camí. Volem saber quin objectiu té l’actual equip de govern amb aquesta inversió. Algú ens ha preguntat, com volem que sigui l’entorn de la zona del passeig, c/ Orient, Avda. Pau Casals? Seria positiu integrar tots els jardins a la trama urbana o, pel contrari, és millor mantenir-ho tot tancat com fins ara? Quin ús es vol donar a tot plegat? En definitiva, quin PROJECTE GLOBAL hi ha al darrere?

Aquesta era la crítica principal que el RAP va fer amb la inversió (es va comprar sense saber a que es dedicaria) i seguim igual. S’estan gastant uns diners (pocs o molts, segons es miri) en arranjar elements puntuals sense saber com veiem el conjunt.

Des del RAP creiem que cal una mirada llarga. No fer actuacions puntuals sinó un estudi global per evitar despeses en va. De la mateixa manera creiem fermament que cal fer un estudi del propi edifici, ja que és una element patrimonial catalogat com a bé a protegir.

Veiem les actuacions als jardins de Cal Bach i a Ca l’Andreuet com a modificacions pensades a curt termini sense una visió àmplia del què demana el nostre poble en el futur d’aquesta zona i com la volem viure.

Animem l’actual equip de govern que permeti la participació a l’hora de pensar l’ús d’aquesta gran zona pública.

I com a última petició: primer pensem i després actuem.  Les memòries valorades les tenim ara, després d’anar-hi moltes setmanes al darrere, quan tot està embastat i cosit.

 T’ESCOLTEM

Si tens cap proposta per millorar el poble, no dubtis en enviar-nos un correu a prats@republicactiva.cat.

XARXES SOCIALS

@rapprats

@republica_activa_prats

@RapPrats