BENVINGUT A PRATS, PRESIDENT MAS

El passat dijous, 23 de març, a Prats de Lluçanès vàrem tenir l’honor de rebre el 129è president de la Generalitat i president del Partit Demòcrata, Artur Mas. L’acte, organitzat pel Partit Demòcrata de Prats de Lluçanès, va reunir més de 200 persones i va servir perquè Artur Mas repassés l’actualitat política que viu Catalunya. En la seva intervenció va remarcar que “des d’Europa i el món s’observa amb atenció quan una operació democràtica d’aquesta magnitud va acompanyada per gairebé tot el món municipal” i va emplaçar a tots els veïns a seguir aportant energia, força i talent al sobiranisme català com els darrers anys. Abans d’acabar l’acte, els assistents van poder adreçar-se al President Mas formulant-li diverses preguntes.

Podeu trobar un vídeo complet de la seva intervenció a la pàgina de facebook del PDECAT de Prats de Lluçanès: www.facebook.com/PDeCATPRATS/

L’ESGLÉSIA DE PRATS NECESSITA UNA REFORMA

L’edifici de l’església Parroquial de Sant Vicenç, un dels punts més emblemàtics de Prats de Lluçanès, en els darrers temps ha patit una progressiva degradació en elements com el campanar i l’arrebossat de les façanes. El centre històric de Prats necessita un revulsiu, i el projecte de reforma del carrer Major impulsat per Convergència i actualment en execució hi hauria de contribuir de manera molt important. Però no n’hi ha prou: cal que un edifici tan central com l’Església sigui segur i llueixi més del que ho fa ara.

Creiem que qualsevol millora de les que proposem hauria de ser, doncs, acompanyada per l’Ajuntament actual. Des del Partit Demòcrata proposarem formalment al Ple municipal que s’iniciïn les gestions pertinents per avaluar l’estat actual de l’Església i posar fil a l’agulla a les reformes.