“LA REPÚBLICA QUE FAREM” A PRATS DE LLUÇANÈS

Esquerra Republicana de Catalunya està tirant endavant la campanya “La República que farem”. És un procés participatiu per dissenyar, de manera col•lectiva, el nou país que volem. Des de fa setmanes, experts en diferents àmbits i referents socials recorren el país exposant la proposta d’ERC.

A Prats de Lluçanès, vam fer un acte sobre la seguretat social i les pensions el dia 2 de març amb el Cesc Iglésies, Secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; el dia 19 vam fer parada al mercat per tal d’explicar en primera mà les propostes, i ara, el dia 24 d’abril en dedicarem un a parlar d’autònoms i hisenda catalana. En aquest cas, vindrà a Prats de Lluçanès el Diputat al Congrés de Madrid Joan Capdevila. Us convidem a venir i a entrar a la web www.larepublicaquefarem.cat, tot fent sentir les opinions de la gent de Prats de Lluçanès.

SETMANES TEMÀTIQUES

Sortim de la “Setmana del Mediambient” i de la “Setmana del Comerç” i entrem a la “Setmana de la Cultura”. Tots aquests són temes que s’han de treballar incansablement i perseverantment durant tot l’any, però posant-hi atenció intensa uns dies ens permeten entrar-hi a fons. Des d’ERC felicitem a totes les persones i entitats que ho fan possible, que hi participen activament, i que fan del nostre un poble encara més actiu, implicat, compromès i culte.