Prats de Lluçanès va celebrar aquest diumenge 6 d’octubre una nova edició de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran organitzada des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament. La festa, va posar punt i final a la primera setmana dedicada a la gent gran del poble.

Així doncs, del 30 de setembre al 6 d’octubre, Prats ha viscut uns dies plens d’activitats i actes orientats a la gent gran del municipi, entre els quals, l’intercanvi de casals a Sant Pere de Riudebitlles, la caminada de les rutes saludables per a la gent gran a Santa Eulàlia de Pardines, l’activitat intergeneracional amb els infants de l’Escola Bressol la Pitota o activitats de promoció de la salut, tots ells, amb una bona resposta de públic.

Així ho declara la regidora d’acció social, Montse Juvanteny: “Estem satisfets del bon resultat que ha tingut la setmana de la gent gran. Les activitats han sigut molt concorregudes i la valoració de les persones que hi han participat és positiva. Aquesta setmana ha sigut una mostra del què volem fer extensiu durant la resta de l’any, un programa d’accions que fomentin l’envelliment actiu.”

Els actes d’aquest diumenge van començar a les 12 del migdia amb la tradicional Missa a l’Església Parroquial de Sant Vicenç, acompanyada de la Coral Sant Jordi de Prats.

Tot seguit, unes 180 persones es van aplegar al pavelló municipal per gaudir del dinar de la festa, gratuït pels majors de 65 anys residents al municipi. En aquesta ocasió, l’alcalde de Prats, Jordi Bruch, i la regidora d’acció social Montse Juvanteny van lliurar dos obsequis a Remei Casamartina i Alfons Ballús, per ser les dues persones més grans de la Festa que no havien estat reconegudes anteriorment. L’espectacle de màgia i humor del mag Xema va tancar la festa.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès agraeix a tothom qui hi va participar i col·laborar i seguirà treballant per fomentar un envelliment actiu.

Galeria d’imatges de la Setmana de la Gent Gran 2019