Enguany es celebrava la 9a edició de la cursa, 5è memorial Òscar Luceño.

La Lluçanès Feréstec és una prova esportiva per a totes les persones amants de la BTT amb un recorregut exigent, tant a nivell físic com tècnic, per gaudir d’una jornada inoblidable per camins i corriols del Lluçanès. Amb el poble de Prats de Lluçanès com a punt de sortida i d’arribada, aquest esdeveniment esportiu és puntuable per l’Open Gran Fons BTT de laFederació Catalana de Ciclisme.

La Unió Ciclista del Lluçanès dóna les gràcies als 423 corredors que van disfrutar dels prop de 73 quilòmetres i uns 2000 metres de desnivell positiu del recorregut llarg i dels 45 quilòmetres en l’opció més curta.

El punt d’informació turística de Prats de Lluçanès va romandre obert tot el dissabte, 1 d’abril, a la tarda per poder conèixer millor les oportunitats que ofereix el territori.

El preu de la inscripció incloïa servei d’ambulància, servei de fisioteràpia, servei i assistència mecànica a càrrec de Tona Bikes dins el recorregut en què els recanvis anaven a compte del participant, vehicle 4×4 amb servei mèdic, senyalitació i marcatge de tot el recorregut, control de temps amb xip, dutxes, rentat de bicis, avituallaments líquids i sòlids, entrepà de botifarra, postres i begudes, sorteig de regals i un obsequi per a totes les persones participants que es va entregar un cop es retornava el dorsal a la línia d’arribada.

Tant per a les tres primeres posicions de la categoria femenina com per la masculina del recorregut llarg de la Lluçanès Feréstec i per a la persona participant més veterana hi ha haver una espatlla de pernil de regal.

Els guanyadors de la prova van ser Laura Terradas (femení) i Gerard Minoves (masculí). Els participants locals més ràpids van ser Aina Picas i Jordi Capdevila.

En el següent enllaç, podeu consultar la classificació general:

http://www.dsport.cat/ca/classificacions2.php?id_cursa=339