ELECCIONS
Ens sembla oportú explicar que, valorats els resultats i descartada la possibilitat de governar tots onze regidors, vam proposar i intentar, fins l’últim moment, arribar a un pacte de progrés amb Movem Prats i R.A.P. per formar un govern de coalició. Sense condicions, partint dels programes electorals i evitant personalismes, renunciant l’Isaac Peraire al primer lloc de la llista, per fer-lo possible. Tot i la nostra voluntat, finalment Movem Prats va entrar al Govern municipal i la regidora del R.A.P. va optar per mantenir-se a l’oposició. Treballarem amb la mateixa empenta des del lloc on ens han situat els resultats, pensant en el que creiem que és millor per Prats.

MOBILITAT
Hem presentat algunes aportacions, on demanem tractar aquest tema sense demagògies ni partidismes, amb responsabilitat i visió global, valorant interessos particulars, però vetllant pel bé comú.
Proposem arranjar el carrer Sant Pere, que amb els canvis produïts al carrer Bruch, ha vist incrementada la circulació. Ampliar voreres, eliminar barreres arquitectòniques, i habilitar la zona d’aparcament que contemplem positivament.
També, treballar per obrir un carrer que uneixi la nova rotonda amb el carrer Sant Jordi, que descongestionaria aquesta zona, i iniciar gestions per enllaçar la C62 i la zona industrial, que evitaria el trànsit de vehicles pesats pel centre.
Creiem que cal prioritzar la seguretat i fomentar els desplaçaments a peu, per això cal seguir incrementant els passos de vianants, eliminar barreres arquitectòniques i potenciar els camins escolars.

PARTICIPACIÓ
És una bona notícia l’elaboració d’un Reglament de Participació i ens oferim a participar-hi activament. Proposem crear una “Comissió Permanent de Participació Ciutadana” que vetlli per la seva aplicació.
És important aprofitar els avenços fets en l’últim mandat amb la creació d’organismes i processos de participació (Consells i Taules de participació).

Més propostes a www.esquerra.cat/pratsdellucanes