PLE ORDINARI 10/01/2020

Al ple vam presentar les següents PROPOSTES D’ACORD:

-Moció pel retorn social del rescat bancari i per garantir l’accés a l’habitatge social

Instàvem al govern espanyol a la creació de mecanismes que permetin garantir l’accés a l’habitatge, especialment amb caràcter d’habitatge social mitjançant l’ús de tots aquells actius immobiliaris procedents del rescat bancari.

Aprovada per unanimitat.

-Moció per a l’edició d’un quadern amb informació meteorològica

Vam demanar que es programés la difusió del quadern amb informació meteorològica del poble, atenent que hi ha particulars que fa dècades que recullen dades, i que s’hi treballés conjuntament amb la família.

Modificada i aprovada per unanimitat.

-Moció per a la reactivació del projecte de salut comunitària

Tenint en compte que és un projecte engegat la passada legislatura i que té com a objectiu la millora de la salut de la població de Prats de Lluçanès, amb la implicació de Serveis Socials, Serveis Sanitaris, Treball, Comunitat Educativa, Entitats Esportives, Culturals, Oci i Temps lliure, instàvem a impulsar-lo i continuar-lo.

Aprovada per unanimitat. 

-Moció per a la problemàtica de les colònies de gats

Després d’algunes queixes de veïns, vam demanar detectar les possibles colònies de gats perquè s’hi intervingui i solucioni els problemes que se’n puguin derivar.

Retirada per ser reformulada. 

Taula de Dinamització Econòmica – convocatòria 23/01/2020

Després de presentar al ple, el 18 de setembre i el 20 de novembre de 2019, una Moció per un pla de dinamització comercial i en que les dues vegades se’ns demanés de retirar-la, i després d’una primera convocatòria fallida per falta d’assistència, vam assistir a la segona convocatòria d’aquesta legislatura de la Taula de Dinamització Econòmica.

Seguirem assistint-hi i aportant per contribuir al seu bon funcionament. 

“DES DEL BANC DELS ACUSATS” De Raül Romeva 

Seguint amb els actes que, sota el títol COMBATEM LA REPRESSIÓ, venim organitzant des d’ERC Prats de Lluçanès, el 12 de gener vam presentar, a la Sala U d’octubre, el llibre de Raül Romeva i que va  comptar amb la participació de la Diana Riba, eurodiputada i parella de l’autor i de l’Andreu Van den Eynde, advocat.

Agraïm a tothom l’assistència, que va fer petita la Sala, i continuem treballant contra la repressió, i per la justícia i la llibertat.

També, el dia 26 de gener, l’Isaac Peraire, amb l’alcalde Jordi Bruch, van presentar el llibre de Carles Mundó “El referèndum inevitable”, organitzat per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.