L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha quedat constituït pels 11 regidors i regidores que formaran part de la legislatura 2023-2027. La sessió de constitució del ple s’ha celebrat aquest dissabte a les 12 del migdia a la sala de plens del consistori, on els regidors i regidores electes han pres possessió del seu càrrec i s’ha reelegit el representant de la llista més votada (Junts per Prats), Jordi Bruch, com a alcalde de Prats de Lluçanès.

En la primera part de la sessió, cadascun dels 11 regidors del consistori ha promès el càrrec. Després, s’ha donat pas a la votació a mà alçada de l’alcalde o alcaldessa del poble. Jordi Bruch, cap de llista de Junts per Prats, ha rebut els vots dels 4 regidors del seu grup i els 4 d’ERC Prats. Per la seva banda, Montse Juvanteny, de Movem Prats, ha rebut el suport dels 3 regidors de la seva candidatura. Així, Jordi Bruch ha estat elegit alcalde de Prats de Lluçanès per majoria absoluta.

Per últim, han pres la paraula els caps de totes les llistes, de menor a major representació. Començant per Montse Juvanteny (Movem Prats), seguint amb Montse Boladeres (ERC Prats) i acabant amb l’alcalde, Jordi Bruch (Junts per Prats).

Acord de govern entre Junts i ERC

Els grups de Junts per Prats i ERC Prats han anunciat un acord de govern per a la legislatura 2023-2027. La primera i segona força de les eleccions municipals del passat 28 de maig han arribat a un pacte conjunt que preveu Jordi Bruch (Junts per Prats) com a alcalde i Montse Boladeres (ERC Prats) com a primera tinent d’alcalde. Els detalls de l’acord entre les dues agrupacions es farà públic en els pròxims dies.

Els regidors i regidores del mandat 2023-2027 són:

– Sr. Jordi Bruch Franch (Junts per Prats)
– Sr. Jordi Batriu Font (Junts per Prats)
– Sra. Maria dels Àngels Sala Queraltó (Junts per Prats)
– Sr. Heribert Grifell Costa (Junts per Prats)
– Sra. Montserrat Boladeres Bach (ERC Prats)
– Sr. Josep Peraire Soler (ERC Prats)
– Sra. Rosa Vilà Garet (ERC Prats)
– Sr. Pere Vila Vilalta (ERC Prats)
– Sra. Montserrat Juvanteny Canal (Movem Prats)
– Sr. Xavier Serrat Giménez (Movem Prats)
– Sra. Estel Arcalís Guiu (Movem Prats)

Podeu recuperar la sessió completa AQUÍ.