S’acosta Sant Vicenç, patró de Prats de Lluçanès, i enguany tornarem a sentir l’olor de colònia brollant per l’almorratxa durant la Trencadansa i vibrarem veient la verra voltar al ritme del vals jota de la Serenata, adaptada a les circumstàncies, o escoltarem el pregó de la Festa Major a càrrec de la pregonera Mercè Perernau i Borralleras. En de­finitiva, tots aquells actes que ens són propis, que ens de­fineixen com a poble i ens donen la personalitat. Podeu consultar el programa complet aquí.

El regidor de Festes, Jordi Batriu, detalla que s’ha treballat per presentar una programació pensada per a totes les edats i amb la cultura i la tradició com a ingredients principals.

Els actes s’encetaran el divendres 21 de gener amb el tradicional pregó a càrrec de la pradenca Mercè Perernau i Borralleras. Durant el pregó s’anunciarà la persona homenatjada durant aquesta festa major.

El mateix divendres al vespre serà el torn de l’espectacle ‘L’home orquestra’ a càrrec d’en Peyu. A 3/4 de 10 del vespre al Pavelló Municipal. Reserva d’entrades al web entrades.pratsdellucanes.cat o a Cal Bach. Preu 10 euros. Seguidament, al mateix lloc, zona chill out amb DJ.

Com no pot ser d’altra manera, la Festa Major viurà el seu moment més esperat el dissabte 22 de gener quan sonin les notes de la Trencadansa o quan volti la verra en la lluïda serenata al ritme de l’Orquestra Montgrins.

El dissabte de festa major es clourà amb la Nit de Versions a càrrec de l’orquestra Montgrins i la zona chill out amb DJ.

Diumenge 23 de gener, a ¾ 1 del migdia, a la sala Cal Bach, s’inaugurarà l’exposició ‘Músic de tot cor, Joan Tomàs i Parés (1896-1967)’ amb la presentació Joan Tomàs i el seu pas pel Lluçanès amb Amades i Vilarmau, a càrrec de Liliana Tomàs, comissària de l’exposició. L’exposició es podrà visitar fins al 13 de febrer.

I a les 5 de la tarda, a la Sala Polivalent, serà el torn del concert teatralitzat: ‘La bona vida’ amb 2princesesbarbudes. Un espectacle recomanat a partir de 6 anys. Entrada gratuïta amb reserva prèvia a entrades.pratsdellucanes.cat o presencialment a Cal Bach.

I finalment, a les 8 de la tarda, programa especial Prats Sofà.

Durant tot el cap de setmana, us animem a contemplar els domassos fets per les Puntaires de Prats de Lluçanès que estaran exposats a la plaça Vella.

La programació i les mesures poden variar segons la normativa vigent. Estigues al dia entrant a pratsdellucanes.cat o escrivint al whatsapp municipal 661 545 638.