Del 7 al 10 de juny se celebraran les Festes dels Barris de Prats 2021. Els quatre barris s’han organitzat per celebrar un seguit d’actes per viure l’essència d’aquesta tradició popular.

Dilluns 7 de juny serà el torn del barri dels Capgrossos, dimarts el de les Sargantanes, dimecres el dels Llangardaixos i dijous el dels Escuraossos.

Així doncs, els barris començaran les seves festes a mitja tarda amb activitats infantils i familiars segures. Al voltant de les 9 del vespre se celebraran actuacions musicals, moment en què els veïns i veïnes coneixeran l’hereu i la pubilla de cada barri.

Votacions de l’hereu i la pubilla

Un any més, com a mesura de prevenció, no hi haurà butlletes de votació al mateix dia de la festa del barri. Prèviament es repartiran les butlletes casa per casa i el veïnat de cada zona podrà dipositar les butlletes a un dels punt de recollida:

  • Barri dels Capgrossos: Bar la Fassina
  • Barri de les Sargantanes: Forn de pa Vilamú i forn de pa J. Bruch.
  • Barri dels Llangardaixos: El Taulell del Soler
  • Barri dels Escuraossos: Peixateria Escrigas

El regidor de Festes, Isaac Romero, agraeix la implicació del veïnat que fa possible mantenir i celebrar les Festes dels Barris adaptades a les mesures vigents.

Des de l’Ajuntament es demana responsabilitat i no abaixar la guàrdia. Caldrà respectar les mesures de seguretat aconsellades, l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i mantenir la distància social.