L’escola pública de Prats de Lluçanès rebrà 1.000 euros, que es destinaran a invertir en els projectes científics i de medi ambient de l’escola, i un diploma pel projecte Volem ser consumidors responsables el proper dissabte, 28 de novembre, a les 12:15h, al CosmoCaixa de Barcelona. Un projecte en què es treballen els requisits necessaris per tal que la ciutadania tingui un paper més rellevant per afavorir la sostenibilitat.

Amb l’Actuació vinculada al consum responsable com a tema central, és la cinquena vegada que es convoca aquest premi. Prèviament, s’ha lliurat el 2009, el 2010, el 2012 i el 2014.

En el mateix acte d’entrega del guardó a l’Escola Lluçanès, que coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient, es lliuraran també els diversos distintius d’escola verda als diversos centres escolars de Catalunya.

Tal i com s’explica des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, organitzador del certament, l’objectiu del Premi Escoles Verdes és el de reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat fetes per a escoles que tenen el distintiu d’escola verda.

Des de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès es vol felicitar a totes les persones implicades en aquest projecte i que treballen de forma responsable un aspecte tan important en el dia a dia actual com és la sostenibilitat.