Després de passar per Vic, Granollers o Sant Feliu de Llobregat, aquest diumenge, 22 de novembre, la setena edició de la Festa dels Lectors del Cavall Fort arriba a Prats de Lluçanès amb més de 40 activitats per a tots els públics i que es concentraran al Passeig del Lluçanès.

Així, des de les 11h del matí fins a les 17h, tothom qui ho vulgui podrà gaudir de tallers, jocs, actuacions, concursos, trobades amb els autors del Cavall Fort, gimcanes i d’altres activitats pensades per a tots els públics per tal de convertir Prats en un lloc de trobada dels lectors i lectores del Cavall Fort i Tatano tal i com informa Joan Lorenzo, organitzador de l’esdeveniment al nostre poble. Segons Lorenzo, els lectors i lectores són els principals protagonistes de la Festa i a Prats tindran l’oportunitat de compartir les seves habilitats i destreses.

Prats de Lluçanès acull la 7a Festa dels Lectors del Cavall Fort

A part de les activitats d’entitats pradenques com l’AMPA i l’Escola FEDAC Prats, l’AMPA i l’Escola Lluçanès, l’Escola de Música Municipal de Música, la Colla Gegantera de Prats, Grup Dansa i Tradició de Prats de Lluçanès, entre d’altres, es podrà gaudir d’actuacions amb el grup de música Blú, Perot Contacontes, Imma Zapata, Marc Oriol, Toni Massagué o Lali Barenys.

A La gimcana dels comerços la quitxalla haurà de trobar 17 personatges de la revista delCavall Fort als establiments col·laboradors de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Prats. El guanyador, que se sabrà mitjançant un sorteig, s’emportarà una nit amb esmorzar inclòs per a 4 persones a Cal Music de Prats de Lluçanès gentilesa de l’Ajuntament i laUBIC.

Els concursos, però, no s’acaben. En el transcurs de la Festa tindrà lloc el 3r concurs de galetes del que pots llegir-ne les bases aquí i el Gran Prix de patinets, carretons i ginys rodats casolans amb les normes consultables en aquest enllaç. Per a les tres persones guanyadors d’ambdós concursos hi haurà un lot de productes de Cavall Fort.

Pots consultar tota la programació de la festa aquí.