Del 6 al 20 de maig de 2019 l’Escola Bressol La Pitota de Prats obre el període de preinscripcions per a nens i nenes nascuts els anys 2017, 2018 i 2019.

L’escola té una capacitat per a 61 infants, repartits en un primer grup de nens de 0 a 1 any, un grup d’infants d’1 a 2 anys i dos gups de nens i nenes de 2 a 3 anys.  Com a novetat, el proper curs s’ampliarà l’horari d’acollida, ja que començarà a les 8 del matí.

Totes les famílies que vulguin visitar el centre ho podran fer durant la Jornada de Portes Obertes que tindrà lloc el dissabte 4 de maig de 10 a 1 del migdia.

L’Escola Bressol Municipal La Pitota es defineix com una escola catalana, oberta i inclusiva. El projecte educatiu del centre parteix de l’infant com a protagonista de tota acció educativa, i respecte i atén les seves necessitats educatives, físiques i emocionals. Té com a prioritat garantir que tota experiència i vivència de l’infant a l’escola bressol succeeixi en un ambient relaxat, de tranquil·litat, de benestar, de llibertat i de respecte.

Podeu consultar més informació del projecte educatiu en aquest díptic de presentació de l’Escola.