Alumnes de l’Escola FEDAC i l’Escola Lluçanès participant al projecte de les postals del mercat

Durant les últimes setmanes, les dues escoles de primària del municipi, l’escola FEDAC i l’escola Lluçanès, han treballat amb les postals de dinamització del Mercat setmanal de Prats. Una iniciativa que ha englobat diversos aprenentatges: conèixer més a fons el Mercat dels diumenges, aprendre a escriure una postal i sobretot saber-la enviar perquè arribi a l’adreça desitjada.

D’aquesta manera, se’ls ha explicat el motiu i objectiu de la campanya i han après les frases fetes que hi apareixen.

Un cop entès el contingut de cada postal i redactat el missatge, van escollir on enviar-les. Tots ells van procurar enviar-les a persones que els hi pogués agradar visitar el mercat i que no hi haguessin vingut mai, per així atraure nous visitants al poble.

D’altra banda, l’activitat també ha servit per practicar com escriure una postal i sobretot aprendre com enviar-la, com posar el segell, l’adreça, i tot el que hi està relacionat.

Algun grup dels nens i nenes més grans van poder visitar les instal·lacions de l’oficina de Correus i veure la feina que es fa des d’allà. Els més petits es van acostar a la bústia per enviar-les.

Aquesta activitat forma part de la campanya de difusió del mercat dels diumenges que està portant a terme l’ajuntament. Segons la regidora de promoció del municipi, Montserrat Juvanteny, “l’objectiu és implicar el major nombre de col·lectius del municipi a la campanya de dinamització del mercat”. D’altra banda, ha agraït la bona predisposició de les escoles en participar al projecte.

GALERIA D’IMATGES DEL PROJECTE