Aquest passat diumenge es va celebrar el Mercat de Cooperatives Infantils a Prats de Lluçanès. Des de bon matí, el carrer Major del poble va reunir un bon reguitzell de parades de les cooperatives creades pels alumnes de les escoles del Lluçanès, dins el projecte CuEmE.

En concret hi van participar “Petits cracks artesans” de l’escola Lluçanès de Prats; “CoopArt” de l’escola FEDAC de Prats; “Coets” de l’escola Els Roures d’Olost i; “Roures a mà” de l’escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra.  Els nens i nenes hi van vendre productes molt diversos, creats per ells mateixos.

Parada de la cooperativa “Petits cracks artesans” de l’escola Lluçanès de Prats

A partir d’ara, amb els diners obtinguts, cada una de les cooperatives farà la donació a l’ONG que han decidit destinar part dels seus beneficis, es retornarà el capital inicial aportat per part dels socis i sòcies de la cooperativa, i faran balanç de tot allò que han après amb el projecte.

El mateix diumenge, el carrer Major també va acollir les parades de la Fira Infantil. D’altra banda, també es va celebrar l’acte d’agraïment de les donacions fetes per particulars, famílies i entitats a l’arxiu municipal. Els alumnes de l’EMAL van posar punt i final a la festa amb una adició de saxo i clarinet.

Parada de la cooperativa “CoopArt” de l’escola FEDAC de Prats
Parada de la cooperativa “Coets” de l’escola Els Roures d’Olost
Parada de la cooperativa“Roures a mà” de l’escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra