Com ja va sent tradició,  els nens i nenes de les dues escoles de Prats, l’escola bressol La Pitota i de l’Institut Castell del Quer, participen cada any al Concurs de Cartells de les Festes de Sant Joan i els Elois.

Cartell de la portada del programa de les Festes de Sant Joan i els Elois 2019 creat per Ariadna Marginedas

Enguany, el programa de les festes constarà de la portada realitzada per Ariadna Marginedas de 1r d’ESO de l’Institut Castell del Quer, Carla Puig de 5è de primària de l’Escola FEDAC-Prats és la guanyadora del cartell de la contraportada exterior i Iraida Peraire de 6è de l’Escola Lluçanès ho és del cartell que il·lustrarà la contraportada interior.

Aquest doncs ha estat el veredicte del jurat format per Jordi Pey, Júlia Noblom, Marta Ferrer, Oriol Vilamú i Gerard Soler (Taula de Festes) i la regidora de Promoció del Muncipi, Montse Juvanteny, reunit aquest dimarts a la tarda a Cal Bach.

D’altra banda, de tots els cursos des de P-2, on tots els nens i nenes han estat premiats, i fins a 1r d’ESO s’ha escollit el millor cartell. A continuació podeu veure els cartells premiats de cada curs:

P-3: Rai Subirà
P-4: Roc Casals
P-5: Ilyas Balaoui
1r: Martina Cañas
2n: Cora Cruells
3r: Pau Roset
4t: Eloi Tornamira
5è: Carla Puig
6è: Iraida Peraire
1r ESO: Ariadna Marginedas
2n d’ESO: Monica Plaza