El proper dijous 12 de setembre 571 infants i adolescents d’entre 0 i 18 anys començaran el curs escolar als diferents centres educatius de Prats.

Així doncs, l’escola bressol municipal La Pitota engegarà motors amb 26 nens i nenes, amb la novetat que l’horari d’acollida d’aquest curs s’ha ampliat i comença a les 8 del matí.

L’Escola Lluçanès començarà el curs escolar amb 160 alumnes; dels quals 50 d’infantil, 36 de cicle inicial, 40 de cicle mitjà i 34 de cicle superior, i la FEDAC amb 94 alumnes, 19 de el cicle infantil, 18 de cicle inicial, 26 de cicle mitjà i 31 de cicle superior. Pel que fa a l’Institut Castell del Quer, seran 222 alumnes els que cursaran ESO i 69 alumnes de Batxillerat.

També començaran el curs a l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL) que engloba 141 alumnes de tota la comarca del Lluçanès matriculats en cursos de llarga durada.

Amb l’objectiu de mantenir els centres a punt per aquest inici de curs, durant les darreres setmanes, l’Ajuntament ha fet millores en algunes instal·lacions, com per exemple, l’adequació de l’escala de l’Escola Lluçanès per alumnes amb deficiència visual i els treballs de jardineria realitzats al pati de l’Escola. També s’han pintat algunes aules i renovat els suros de les parets.

Millores al pati de l’Escola Lluçanès

Aquest dijous torna de vacances d’estiu el Casal del Jovent. L’espai torna a estar a obert pels joves del poble en el seu horari habitual, totes les tardes de dilluns a divendres, de 4 a 8 del vespre.

Des de l’Ajuntament, seguirem col·laborant amb diverses activitats com el Sant Jordi escolar o la setmana del medi ambient, entre altres.