Tres alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Castell del Quer presentaran els seus treballs de recerca el divendres, 3 de febrer, en el marc dels actes de Santa Àgata a Prats de Lluçanès. Serà a 2/4 de 9 del vespre a la sala d’actes de l’Espai.

D’una banda, la Maria Muntadas Palomera exposarà el treball Prats de Lluçanès: Terra de carlins (1833-1876)”, que relata què va passar durant les guerres carlines a Prats de Lluçanès i estudia l’impacte que hi van tenir.

D’altra banda, la Judit Borralleras Colomer presentarà el treball “Viure sense residus. L’eliminació dels residus d’un sol ús en l’àmbit domèstic en un món envasat”, una anàlisi de la viabilitat de viure sense residus i una explicació de les pautes per aplicar-ho en l’àmbit domèstic.

Per últim, la Jana Boixadé Garcia explicarà el treball “Entre l’art i l’artesania. La construcció d’un violí prefabricat”, un estudi sobre què hi ha al darrera de la màgia que ens ofereix aquest instrument i de com es realitza el procés de construcció d’un violí prefabricat.