El jurat del segon concurs de versions del “Fum, fum, fum” format per representants de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, del Festival Cantilafont, d’Òmnium Osona i el Lluçanès i l’Ajuntament ha escollit en la categoria de millor versió professional de grups i solistes la proposta de Nassau. El grup s’emporta un premi de 500 euros que també inclou la gravació del videoclip de la cançó a Prats.

A continuació podeu veure el videoclip de la cançó guanyadora.

La categoria de millor versió coral ha quedat deserta.

El regidor de Cultura, Jordi Batriu, agraeix la participació de totes les persones que han presentat les seves propostes al concurs que serveix per promoure el patrimoni festiu de Prats i donar suport a la cultura.

La iniciativa s’emmarca en la celebració de la Fira de Santa Llúcia. Es tracta de la segona edició del certamen de versions de la nadala “25 de desembre” coneguda amb el nom de “Fum, fum, fum”, una cançó que, com moltes altres de la mateixa tipologia, se’n desconeix l’origen, però de la qual Prats de Lluçanès n’és el bressol. En total són set les cançons que reunien les condicions per participar-hi, totes en la categoria professional de grups i solistes.