Aquest dijous 28 d’abril, representants de les entitats del municipi van participar a la primera reunió de preparació de les Festes dels Barris i les Festes de Sant Joan i els Elois de 2022 amb l’alcalde, Jordi Bruch, i el regidor de Cultura i Festes, Jordi Batriu.

Des de l’equip de govern es va refermar la voluntat de programar l’esdeveniment festiu de referència de Prats de Lluçanès amb plena normalitat després de dos anys amb complicacions per la pandèmia.

En una primera part de la trobada, es va fer un repàs de tots els actes i activitats previstos per fixar-ne el calendari. A partir d’ara, s’ha establert un període durant el qual les entitats poden seguir fent aportacions a la programació abans de tancar-ne definitivament tots els actes.

Pel que fa a la programació, es va anunciar que si el temps ho permet, tots els actes seran a l’aire lliure i que enguany se n’incorporaran de nous. Un d’ells serà el concurs de gossos d’atura que està previst que se celebri el cap de setmana de l’11 i 12 de juny, o la celebració del 5è aniversari de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès previst pel dissabte 18 de juny, entre altres.

Les entitats i persones que habitualment participen en la organització de les Festes dels Barris i les Festes de Sant Joan i els Elois van mostrar la seva voluntat i ganes de gaudir d’unes bones festes.