SALUTACIÓ

La Festa Major és una de les màximes expressions d’identitat com a poble, com a Prats de Lluçanès, i la de Sant Vicenç ve carregada de tradició i història, amb la voluntat de celebració i commemoració. A mans teniu una programació que vol ser completa, pensada per a totes les edats, i que té com a fil principal els actes tradicionals.

L’any passat vam tenir l’oportunitat de lligar el Pregó de Festa Major amb una temàtica concreta, en aquell cas amb el cicle de memòria històrica que estem treballant com a poble i que el 2017 vam veure’n escenes com l’obertura de fosses comunes. I el Manel Bueno va protagonitzar una intensa nit, com a persona que va ser refugiada i que busca el seu pare que pot estar enterrat en una de les fosses comunes que hi ha als entorns de Prats. Aquest any hem volgut contribuir a no normalitzar la situació que viu el nostre país, i lligar-la també amb la història recent del nostre poble. Així, el pregó anirà a càrrec del pradenc Lluís Parareda, que va estar empresonat per motius polítics.

A banda, aquestes festes (com totes les activitats que es porten a terme al poble) tenen com a protagonistes les entitats. Per això, en aquesta ocasió, tindrem l’oportunitat d’obrir les portes a “L’Espai”, el remodelat edifici de l’antic CAP i Centre de Cultura que es converteix en Hotel d’Entitats i Espai per a treball compartit “coworking”.

Així doncs, pradenques, pradencs, que gaudiu de la Festa Major!

Isaac, Montserrat, Anna, Glòria, Montse i Laia,
Alcalde i Regidores de l’Equip de Govern de Prats de Lluçanès

PROGRAMACIÓ

La programació de la Festa Major de Sant Vicenç ha estat elaborada per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, amb la col·laboració de les entitats Banda de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, Centre Obert, Club BTT Triatló Lluçanè, Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, Comissió de Reis, Coral Sant Jordi, Dansa i Tradició, Gos Lluçanès, Grup Teatral Pep, Pubilles i Hereus i Unió Ciclista del Lluçanès.

Podeu descarregar el díptic amb tota la programació aquí.