El Juguem a Prats a tancat enguany l’edició més nombrosa. Entre els tres dies que el parc infantil ha estat instal·lat al Pavelló Municipal s’han venut un total de 557 entrades. El dijous a la tarda va ser el dia on hi van participar més persones, 180, una xifra rècord.

El Juguem a Prats consta d’inflables, tallers manuals de Nadal, llits elàstics, racó de biblioteca, futbolí inflable, racó infantil de 0 a 3 anys, tallers de punt de coixí amb les puntaires de Prats, etc.

El dijous a la tarda tres patges d’Orient van visitar el festival per anunciar que els carters reials vindran a Prats aquest dissabte 30. Els infants que ho van voler ja els hi van poder entregar la seva carta. Divendres a la tarda també van visitar el saló els gegants de Prats de Lluçanès, Vicenç i Àgata.

El Juguem a Prats també va tenir la seva edició per a més joves. La nit del dijous 30 de desembre es va obrir per a persones de 15 a 99 anys. De 10 a 12 de la nit es van celebrar tornejos  de futbol i de bàsquet a més de jugar amb els llits elàstics, els inflables i els jocs instal·lats.

Amb col·laboració amb els serveis socials, el Juguem a Prats té en compte a les famílies beneficiàries dels serveis socials, perquè tothom pugui tenir un mateix accés al lleure i a l’oci.