COMPLIM AMB EL PROGRAMA

Amb la posada en marxa de l’ESPAI, l’equip d’ERC al Govern de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès segueix fent possible el què el programa electoral amb el qual es va presentar a les eleccions municipals del 2015 proposava. Sovint es diu que els partits polítics no compleixen amb les propostes electorals, i ens sembla de justícia recordar que aquest és un Govern que compleix.

Això és molt important, ho expressem amb tota la humilitat i alhora convenciment, per la credibilitat dels partits i les institucions, tan necessaris en democràcia. Cert és que encara falten algunes coses per complir, però amb el que portem de legislatura el nivell de compliment és molt elevat.

I en aquest punt, el naixement de “L’ESPAI” ha de ser una bona notícia per doble motiu:
– les entitats del municipi
– cabdals pel seu dia a dia i pel desenvolupament econòmic
– tenint per primer cop un espai de coworking.

FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ 2018

Des del Grup d’ERC us encoratgem a participar dels actes de la Festa Major, agraint al mateix temps a les persones i entitats que la fan possible.

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No oblidem ni un moment que segueix havent-hi a la presó homes de pau, empresonats per haver complert amb el mandat democràtic del poble de Catalunya o per haver liderat les manifestacions pacífiques més multitudinàries d’Europa. L’Oriol Junqueras, el Quim Forn, el Jordi Sànchez i el Jordi Cuixart són a les presons d’Estremera i Soto del Real, i han passat les festes de Nadal lluny de les seves famílies; des d’aquí seguim i seguirem fent-los costat i exigint la seva llibertat.

Igualment, estem al costat dels que viuen exiliats a Brussel·les. Res d’això aturarà la tasca que fem des dels carrers i les institucions per la llibertat i el benestar al nostre país.Tal com diu l’Oriol Junqueras: “som el fruit de moltes derrotes, també estem convençuts que som la llavor de totes les victòries”.