L’Ajuntament de Prats posa en marxa una campanya informativa per fomentar l’eficiència energètica i aprendre a llegir les factures i els contractes dels subministraments per reduir costos.

La campanya està pensada per acostar diversos consells i recomanacions a través de publicacions a les xarxes socials i el whatsapp municipal en una iniciativa treballada transversalment des de la regidoria de Sostenibilitat, Comunicació i Polítiques digitals i Acció social. 

El regidor de Comunicació i Polítiques digitals, Isaac Romero, subratlla que entre les píndoles informatives que s’aniran difonent n’hi ha sobre trucs per gastar menys i ser més sostenibles a casa, informació sobre els drets energètics i el bo social, consells per entendre a llegir una factura de la llum o del gas desglossant tots els conceptes o per conèixer les comercialitzadores d’energia renovables que hi ha el mercat.

Per qualsevol dubte es pot escriure al canal whatsapp municipal, amb número 661 545 638.

Per altra banda, dimecres vinent se celebrarà una xerrada informativa per explicar la implantació d’energies renovables en els equipaments municipals de Prats i, sobretot, per impulsar un canvi de model energètic a domicilis i empreses que defensi l’autosuficiència energètica i la generació distribuïda d’energia.

La xerrada començarà a ¼ de 9 a l’Espai i anirà a càrrec de Gil Salvans, tècnic de l’Agència Local de l’Energia del Consell Comarcal d’Osona.

Materials informatius de la campanya

  1. Consells per gastar menys a casa i ser més sostenibles
  2. Talls en el subministrament
  3. Entendre la factura elèctrica
  4. Bo social i drets energètics
  5. La teva electricitat pot ser renovable
  6. Entendre la factura del gas
  7. Alternatives empreses d’energia