Aquesta setmana tindrà lloc la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí. Però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

La Setmana del Comerç és un reconeixement d’aquesta funció social, que vindrà farcit de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.

Prats de Lluçanès, entre el 20 i el 26 de març, coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, volem premiar a la gent que té cura de l’entorn més proper. Durant tota la setmana, els clients que portin la bossa de compra de casa ( bossa, carro de compra, bossa del pa, cabàs, etc.) i que, per aquest motiu, no se’ls ha de donar bosses, podran entrar en el sorteig d’una panera de productes dels comerços associats a la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès, i un val per un àpat valorat en 25€ gentilesa d’un establiment de restauració de Prats.

Amb la Col·laboració de:

Cal Siller – Calçats Canal – Canal Complements – Cal Faura – Cal Vetes – Cal Lila – Cal Trempat – J. Rocadembosch Forn J.Bruch – Fotografia Contrast – El Cargol – Pastisseria Girvent – Eco-dietètica L’Alzina – Tintoreria Conxita El Patufet – Cal Janet – Instal·lacions J.Boladeras – Lluçanès Salut – Perfumeria Sussi – Cal Padassé Forn Vilamú – Herbodietètica Lluçanès – Cal Baumer – Infoactiva’t – L’Estanc – Llibreria Arca L’Agrobotiga – Alimentació Ribó – La Tintoreria – Ca la Loreto – Ca La Morena – El Taulell Peixateria Escrigas – Spar – Tot Flors – Tot Moda – Nima Fruits – Escola Lluçanès