Aquest dimecres, 4 de maig, s’ha realitzat el sorteig per nomenar les persones premiades amb 10 esmorzars, 10 dinars i 10 sopars per a dues persones entre totes aquelles que han participat en la campanya per la Reforma horària en la restauració que va tenir lloc la setmana passada al nostre poble.

Per poder optar a un d’aquests àpats s’havia de timbrar un carnet amb tres segells després de fer un esmorzar i dos dinars o sopars dins l’horari saludable als establiments promotors de la iniciativa: Bar Canya&TecaCafè Fumanya-Ca la PiliCafè OrientGranja El Bon Gust,Granja El ContrapàsTaverna El CaminetRestaurant Cal Baumer i Restaurant Cal Quico.

La regidora de promoció del municipi, Montserrat Juvanteny, en el moment del sorteig

Guanyadors d’un esmorzar per a dues persones: Vicenç Serrat, Pedro Manzaneda, Xavi Nualart, Eva Dieguez, Vicenç Serrat, Xavier Nualart, Vicenç Serrat, Pedro Manzaneda, Vicenç Serrat i Pedro Manzaneda.

Guanyadors d’un dinar per a dues persones: Jaume Antonell, Imma Costa, Josep Mill, Eva Dieguez, Albert Blanqué, Carme Risquez, Maria Pallarès, Vicenç Serrat, Jaume Antonell i Iraida Peraire.

Guanyadors d’un sopar per a dues persones: Jaume Antonell, Ton Serrat, Neus Soler, Vicenç Escrigas, Albert Clara, Gonçal Burgos, Marian Puig, Miquel Caro, Elisenda Plana i Carme Zorrilla.

Totes les persones guanyadores poden passar a recollir el seu val a partir d’aquestdivendres, 6 de maig, a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès en horari d’oficina i seran degudament informades via telefònica.