L’equip de Govern va organitzar el dia 6 de juliol un acte públic per fer balanç dels dos anys del Govern Municipal. Isaac Peraire, l’alcalde de Prats de Lluçanès, va obrir l’acte fent una breu introducció sobre el seguiment del pla de govern. Peraire va apuntar que dels 105 punts que hi ha al pla, són molt pocs els que no s’han completat o iniciat.

L’acte va continuar amb la lectura de les preguntes que van fer els assistents en una pissarra a l’entrada dels Jardins de Cal Bach. Des de l’equip de Govern es van respondre dubtes sobre l’habitatge, la salut o la reforma horària.

Durant l’acte també es va tractar l’expedient de regulació de Ca l’Obradors. Lligat amb aquest tema, es va explicar l’estat de les obres de l’hotel d’entitats i l’espai de treball compartit, i les iniciatives que es duen a terme des del consistori en l’àmbit del treball.

L’acte va generar un bon clima de conversa i debat entre els assistents. Durant l’acte, es va donar una mica de coca i una copa de cava.

La xerrada es va acompanyar amb un document on s’exposa l’estat d’execució de les 105 propostes del Pla de Govern. El podeu consultar aquí.