El món de l’espectacle va ser el fil conductor de la a 5a edició de l’Obrim de Nit de Prats de Lluçanès. Els carrers del centre històric del poble es van omplir de gent per viure aquesta cita ja consolidada.

La festa va començar amb l’espectacle de bombolles de sabó per diferents carrers del poble. Des de primera hora del vespre, diversos grups musicals van tocar pels carrers de la vila, entre ells, Gislèn i Mar, dues artistes locals. A la Plaça Nova s’hi va instal·lar un burro mecànic. Els tiquets per participar-hi es podien aconseguir amb les als establiments no alimentaris del poble. Des de les 7 de la tarda fins a les 12 de la nit els 36 establiments adherits van oferir descomptes, promocions, mostres gastronòmiques o desfilades de moda.

La pluja va fer acte de presència de forma intermitent durant tota la tarda i va fer la guitza als comerços que ja havien preparat les seves activitats a l’exterior. L’inici de la programació es va endarrerir, però es van poder dur a terme totes les activitats previstes.

El final de festa es va celebrar per primera vegada a la Plaça de l’Església, recentment renovada. El cantautor i guitarrista de Sardenya Fabio Canu va omplir la plaça amb les versions. Malgrat la pluja intermitent de la tarda, els carrers del centre històric es van omplir de gent per celebrar la festa del comerç al de cançons estiuenques i conegudes per a tothom. Ha estat un dels finals de festa de l’Obrim de Nit amb més participació.

L’Obrim de nit és una festa més que consolidada. Va néixer ara fa quatre anys amb la creació de la Taula de Dinamització Econòmica. Des d’aleshores, s’ha tirat endavant gràcies a la implicació de la Unió de Botiguers i Comerciants del poble i el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. Des del consistori s’agraeix a tothom qui ho va fer possible i hi va participar.