Durant els darrers mesos s’ha treballat en la diagnosi del Pla Local de Salut per detectar les fortaleses i mancances de salut del municipi i millorar, així la salut dels pradencs i pradenques. El procés s’ha dut a terme amb la participació d’entitats i grups de persones que han col·laborat per fer aquest anàlisi i seguiment de la salut del poble.

Aquesta diagnosi es presentarà públicament el dimarts 27 de juliol, a les 7 de la tarda, en un acte que es podrà seguir en directe des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Prats.

Hi intervindran la regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny; la cap del Servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, M. Dolors Coll; la directora de l’EAP Lluçanès, Rosa Besora i el Dr. Miquel Casadevall. A la sessió també es farà una dinàmica participativa a càrrec de Sergio López de Joventot.

Juvanteny destaca que ‘és important poder tenir aquesta diagnosi que es presentarà públicament, ja que s’han detectat les necessitats i copsat també les fortaleses que tenim per encarar la part final del pla que determinarà les accions i les planificarà’.